JSS Lag I vann i fjärde ronden i Allsvenskans div III
Skriven av Fredrik
2018-01-15 (11:24)
JSS Lag I vann sin match igår (2018-01-14) i grupp 3, Alssvenskans Div III mot SK Passanten II med 6 - 2. En måhända lite tråkig seger då SK Passanten II drabbats av manfall och endast kunde ställa upp med fyra spelare. Det innebar att JSS redan hade 4 - 0 när matchen startade. Vad som var lite skojigt förvånande var att de fyra bord som spelades slutade med remi allihopa.

Vi glädjer oss åt en seger som ger Lag I väldigt goda chanser att ta en fin placering i gruppen. Det såg något mörkt ut ett tag efter höstens ronder, men nu vågar vi nog påstå att laget blir kvar i Div III till nästa år.

Resultat Allsvenskan

Lag II då? Jo Lag II hade frirond i fjärde ronden i Stockholmsserien, Div V och fick alltså inga poäng denna gång. En lite skakig höst med två knappa förluster och en knapp vinst gör ändå att laget ligger i mitten av tabellen. Framför oss har vi gruppens gigant Tyresö SK II. Men de två sista ronderna är mot lag som ligger längre ned i tabellen. Så vi har nog goda chanser att åtminstone stanna kvar i Div V till nästa år.

Resultat Stockholmsserien, Div V

« Tillbaka

 
 

© 2021 Järfälla SS