JSS Våravslutning 2019
Skriven av Fredrik
2019-06-04 (14:33)
Det blev ett hejdundrande kalas på JSS våravslutning 3 juni. Väl värt att skriva några rader om och inte minst lägga upp bilder.

Peo och Farhad hade ordnat så att det bjöds på den sedvanliga smörgåstårtan, dricka och kaffe. Och i år hade de dessutom festat till det extra med pastasallad och en riktig Schack-tårta till efterrätt. Schack-tårtan var extra uppskattad bland barnen.


Underskriven missade att ta en bild på tårtan. Därför är detta tyvärr den bästa bilden som vi har på den. Men det passar bra att den var med på just denna bild emellan pojkarna i mitten, Alvin och Edwin, var huvudorsaken till att det blev en Schack-tårta.
Det började i våras med att Alvin vann knatte-klassen i Tyresö JGP med en god tvåa i Edwin. På onsdagsträningen efteråt firade vi detta med tårta och Farhad sade att han skulle ordna en riktig Schack-tårta om de upprepade bedriften!
Vi trodde väl att dessa två talangfulla pojkar hade chanser att lyckas med bedriften igen, men inte trodde vi att de skulle göra det helgen direkt efter i Wasa JGP. Så blev det! Passande nog var det Edwin som vann och Alvin som kom tvåa den gången.
Farhad fick helt enkelt se till att hålla sitt löfte och vad passade väl bättre än att ordna det till avslutningsfesten?


Glada föräldrarMunter stämning när...


...Dan tog fram gitarren och stämde upp till sång


Fredrik blev uppvaktad av barnen som ville visa sin uppskattning för det gångna året


Prisutdelning, mer om det i årstidningen!


Dan hade några egenkomponerade visor som vi hade allsång till. Det var dock lite knepigt med en av visorna eftersom texten till den bestod av krumelurer :)


Oleg såg till att det var högt i tak


Vandringspokalen till JSS klubbmästare var försedd med en utbyggd fot för att få plats med nya graveringar. Nu var den äntligen färdig och Jarl kunde få ta emot den med sitt namn ingraverat som klubbmästare 2018


Daniel K och Daniel J-Ö hade också medaljer att inkassera, mer om det i årstidningen


"Jaja, allt gott om priser och allsång, men var är tårtan?!?"
« Tillbaka

 
 

© 2021 Järfälla SS