Julavslutning 2017
Skriven av Fredrik
2017-12-29 (13:17)
Julavslutningen var en rungande succé. Det kom jättemånga seniorer, juniorer och föräldrar som säkerställde en av de största avslutningsfester JSS har haft misstänker jag.
Finbesök fick vi också av Martin Lokander som hade med sig en egen skinka. Den vann han förstås tillbaka när vi spelade vår traditionsenliga skinkblixt.
Det gjorde att vi fick två skinkor till skinkblixtlotteriet. De lyckliga vinnarna blev Linnea och Edvard.Fullt med ivriga tävlande i Skinkblixten som alla hoppades få med sig en skinka hem.


I fikapausen var det prisutdelning. Här syns Elias som kom tvåa i Grundkursens Junior-KM. På första plats kom Edwin och på tredje plats Benjamin, de hade förhinder och kunde inte närvara.


I Teorikursens Junior-KM vann Daniel J-Ö. En rolig överraskning var att Frunze knep andra platsen (kunde inte närvara vid prisutdelningen). Linnea kom på tredje.


Daniel K stod för en styrkedemonstration när han vann Juniorernas Blixt-GP trots att han missade två av deltävlingarna när han hjälpte seniorerna i Lag-DM. Adam kom tvåa och Linnea trea.


Jarl skrev in sig i JSS historieböcker när han vann JSS första Allround-mästerskap. Och dessutom vann han KM ännu en gång. Dan hade efter lite fixande och trixande lyckats ordna så att Jarls namn kunde graveras in på vandringspokalen som led svår platsbrist.


Kvällen avslutades med att Juniorerna som vanligt fick kontrollera att vinnarna av Skinkblixtlotteriet inte hade myglat med lotterna :) . Det hade de såklart inte!

« Tillbaka

 
 

© 2021 Järfälla SS